Hjältevads Mariannelunds IS 9-m

Referat: Myresjö/Vetlanda FK komb - Hjältevads Mariannelu...

Myresjö/Vetlanda - HM IS 0-5 (0-2)

Femte matchen för säsongen slutade med en stabil 5-0 seger.
Matchen spelades under fina förhållanden på Myrvallas stora, fina A-plan. Vi inleder ganska bra men skapar inte några klara målchanser. 1-0 kommer efter ca 25 min genom Adrian på passning från Mustafa. Resten av halvleken ser snarlik ut som inledningen, vi har lite mer boll än Myresjö men har svårt att skapa dom skarpa lägena. Hadi bryter mönstret lite i halvlekens sista minut och gör 2-0 till oss efter en fin soloprestation.

I paus pratar vi om att vi måste bli lite tuffare i närkamperna, vinna lite mer andra bollar och gå ut och punktera matchen. Detta lyssnade grabbarna på och två snabba mål i början av andra halvlek från debuterande Tajdin Saban (P03) avgjorde matchen. Överhuvudtaget så är vår andra halvlek bättre än vår första. Vi vinner mer närkamper, spelar lite rejälare och sätter bättre press på motståndarna. Vi gör ytterligare ett mål genom Benjamin innan matchen är över.
Som sagt en stabil seger med ett par fina mål och en andra halvlek att spinna vidare på.

Målskyttar: Tajdin 2, Adrian, Hadi och Benjamin
Assist: Mustafa, Benjamin och Noa